Inicio Foro
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Nike Air Max 97 Schoenen
(1 viewing) (1) Guest
Esta es una cabecera opcional del foro para el Buzón de Sugerencias.
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Nike Air Max 97 Schoenen
#49860
Nike Air Max 97 Schoenen 1 Week, 2 Days ago Karma: 0
Hits van "Light Sienna" en "Sesame" vinden hun weg in de mix, met natuurlijke kurkaccenten door de vamp-overlays en buitenzool die aantoonbaar de show stelen. Nike Air Max 97 Heren/Dames Botanische figuren op de tong maken ook een statement, terwijl ze tegelijkertijd knikken naar de 12+ pair-collectie die sinds november 2020 in segmenten wordt geplaagd.Vergelijkbaar met eerder geziene opties van de Swoosh geïnspireerd door Miami, namelijk de Nike LeBron 8 "South Beach", heeft het aankomende paar levendige roze en groenblauwe accenten over zijn lichaam. Nike Air Max 97 Schoenen De overlays aan de onderkant van de vamp verdeelden de overwegend witte sneaker effectief met de tweekleurige punch, terwijl de branding op de middenvoet, tong en rug ook deel uitmaakt van het actuele kleurenpalet. Onder de voeten ziet de Air Max-eenheid over de volledige lengte af van elk kleurduo of kleurverloop ten gunste van een uniforme blauwe tint, wat een make-up-aanpassing oplevert van de bijnaam "South Beach".

De Nike Air Max 97 te Koop, die momenteel zijn 24e jaar op de markt is, werd historisch overschaduwd door een van zijn zichtbare tegenhangers met luchtkussen (tenminste in de staat). Gedurende 2021 is het ontwerp van Christian Tresser echter verschenen in een handvol meeslepende stijlen, waarbij de nieuwste zich overgeeft aan een "South Beach"-passend ensemble.

Toevoegen aan Nike Sportswear's uitgebreide, op planten gebaseerde collectie is de Nike Air Max 97 Verkoop, die haar voor het eerst zag in een marineblauwe en kurkconstructie vergelijkbaar met een onlangs bekeken Air Max 95. Vooraan en in het midden is de kurkplant, gezien via het fijne borduurwerk en appliqué op de tong, terwijl echt kurkmateriaal wordt gebruikt op een van de bovenste sporen van het kenmerkende silhouet van de Air Max 97. De herinnering aan het bovenwerk is voorzien van geverfd canvasmateriaal, met contrasterende stiksels in bruin om toe te voegen aan die esthetiek van buiten. De buitenzolen hebben ook zandkorrels ingebed in het rubber om de organische benadering verder uit te breiden.

Zelfs de kenmerkende golvende overlays en de overlay boven de tussenzool vertonen de perzikkleurige koraaltint. Kopen Nike Air Max 97 Om de felle tint te compenseren, is wit aangebracht op de binnenkant, tussenzool en geborduurde Swooshes aan de zijkanten en de tong. Een geborduurde kurkplant is versierd op de tong en heeft tekst in leerboekstijl met de tekst "Fig 6. Cork". Het plantenthema gaat verder met een van de golvende overlays en de buitenzool van kurkmaterialen voor een organische look die rechtstreeks voortkomt uit de natuur zelf.

www.schoenenjogger.com
laywin@msgsafe.io
Navegador Iniciado
Posts: 7
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1