Inicio Foro
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Air Jordan 1 Verkoop
(1 viewing) (1) Guest
Esta es una cabecera opcional del foro para el Buzón de Sugerencias.
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Air Jordan 1 Verkoop
#49944
Air Jordan 1 Verkoop 3 Weeks, 6 Days ago Karma: 0
Het levendige arrangement ziet een grimmige witte leren basis die wordt gecontrasteerd door overlays in het gedurfde "Light Fusion Red". Air Jordan 1 Heren/Dames Om het helderheidsniveau nog verder te versterken, bedekt "Laser Orange" de profiel-swooshes en de enkelomslag. Dit fruitpunch-achtige kleurenschema verschijnt opnieuw op het zwarte tonglabel via een verloopeffect dat is toegepast op het Nike Swoosh-logo. Een zwarte binnen- en buitenzool zorgen voor een grafische look en maken het zomerklare ontwerp compleet.Terwijl de Nike Dunk momenteel zijn moment lijkt te hebben, heeft de Air Jordan 1 Schoenen de afgelopen jaren een hoge mate van populariteit behouden. Naast de Court Purple 1's die iets meer dan een week geleden uitkwamen, brengt de Jumpman morgen ook de Air Jordan 1 "Light Fusion Red" uit in volledige en uitgebreide damesmaten als onderdeel van de Jordan Brand Summer 2021 Retro-collectie.

Zoals al vele malen is bewezen, heeft de Nike Air Force 1 vaak meerdere series tegelijk. Air Jordan 1 te Koop En hoewel het meer bezig zou moeten zijn met zijn Valentijnsdag-tarief, breidt het silhouet nog steeds tegelijkertijd zijn met contraststeken versierde make-ups uit. De nieuwste, die slechts één dag na de vorige opdook, wordt deze keer in het blauw ondertiteld.

Jordan's introductie van de Air Jordan 1 Verkoop trok de aandacht vanwege de Swoosh-branding die overal op de Air Jordan 1 is geïnspireerd. Hoewel het prestatiemodel meer dan drie decennia later een eerbetoon is aan het klassieke eerste silhouet van Michael Jordan, gaat er nog steeds niets boven het origineel. zijn zo enthousiast over de release van Air Jordan 1 "Bred" in september. Het geremasterde bovenwerk is voorzien van prachtig getrommeld leer in zwart en varsityrood, terwijl de iconische 'Wings'-branding en 'Nike Air'-stiksels op de tong ons met gemak terugvoeren naar 1985.

Gedurende zijn 36-jarige geschiedenis heeft de Kopen Air Jordan 1 over het algemeen strikte richtlijnen gehanteerd, met name in vergelijking met zijn kortere tegenhangers. In de afgelopen vijf jaar heeft de eerste kenmerkende sneaker van Michael Jordan echter zijn experimentele spieren gespannen, nieuwe materialen en demping aangetrokken, terwijl het kleurenpalet is uitgebreid van degenen die verband houden met de speelcarrière en het persoonlijke leven van #23.

www.snkrshopeenl.com
phatoes@outlook.com
Navegador Iniciado
Posts: 7
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1