Inicio Foro
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

nike voetbalschoenen
(3 viewing) adviserirritating, drovecloud, (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: nike voetbalschoenen
#47693
nike voetbalschoenen 4 Days, 11 Hours ago Karma: 0
Deze nieuwe en nog te bijnamen Air Jordan 1 nike voetbalschoenen High komt gekleed in weer een andere zwart / wit / rode kleurencombinatie. Het officiële kleurenschema van de schoen wordt vermeld als zwart, wit, zeil en gymrood. Het heeft een bovenwerk van wit leer met zwarte overlays en rode accenten op zowel de kraag als de Swoosh-branding. De Wings-branding op de kraag is wit, terwijl de Nike Air-branding op de tong niet wordt weergegeven op deze foto, dus we weten nog steeds niet welke kleur dat zal zijn. Een zeilkleurige zool en zwarte buitenzool ronden de belangrijkste kenmerken van de schoen af.

De collectie van Jordan Brand voor de zomer van 2019 zal meer nieuwe kleurstellingen bevatten van de iconische Air Jordan 1, en de Air Jordan nike 270 1 Retro High OG Black White Gym Red Sail is daar een van. Met de drie kleuren over het leren bovenwerk, is wit voornamelijk te zien aan de zijkanten en de teenkast, gevolgd door zwarte overlays en tongen. Pops of red nike schoenen dames worden gebruikt voor de Swooshes, het enkelgedeelte en de Nike Air-merklabels op de tong, terwijl een tussenzool van zeil en een zwarte rubberen buitenzool de stijl afmaken.

Er is nog geen vaste datum op deze maar houd het op KicksOnFire voor meer informatie. De Air Jordan 1 is een favoriet onder sneakerheads en bijna elke kleur van de retro wordt verwelkomd met open armen. Deze zwart-witte kleurstelling is niet alleen welkom, maar iets waar sneakerheads al lang op hebben gewacht. Deze versie van de nike schoenen heren AJ1 heeft de klassieke hoog uitgesneden enkel, traditionele kleurblokkering en Nike Air-branding.

De sneaker die berucht is omdat hij de grote man Michael Jordan in de problemen heeft gebracht met de competitie, raakt wederom retailers. De felbegeerde Air Jordan 1 Retro High OG "Bred" is terug en we kunnen niet wachten om een paar te bemachtigen. Met de klassieke Bulls-kleurstelling van zwart en rood, is de sneaker dit jaar misschien wel een van de beste releases. Uitgerust met het "Nike Air" -logo op de tong brengt de sneaker herinneringen terug aan de gouden dagen. De sneaker staat gepland om op 28 december uit te brengen, mis dit paar niet.

De Air Jordan 1 Retro High OG Court Purple is een nieuwe kleur van het silhouet en valt officieel in GS-maten. De stijl volgt de klassieke Black Toe-uitvoering, maar dit paar heeft Court Purple op de hiel, de teen, nike air max 2017 de buitenzool en het Nike Air-tonglabel, terwijl wit de zijpanelen en tussenzool bedekt. In tegenstelling tot de herenmaten, zal de GS-maatvoering ook witte tongen hebben. Ten slotte maken zwarte overlays door het leren bovenwerk, vleugelslogo op de enkels en veters het ontwerp compleet.

Deze Air Jordan 1 High heeft een Bred Toe-kleurblokkering en wordt geaccentueerd door een levendige Court Purple die te zien is op de teendoos, enkel, hiel, tonglabel en de rubberen buitenzool. De rest van het leren bovenwerk is uitgevoerd in zwart en wit met afwerkingsdetails als zwarte Swoosh-logo's, witte Nike Air op de tong en een witte tussenzool.
Boyce London
Navegador Iniciado
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1